Over ons - Bas van Doorn Tweewielers

WIE ZIJN WIJ

In augustus 2016 heb ik de in Vlijmen en omstreken bekende rijwielhandel van Kees v.d  Water overgenomen. Een zaak met een rijke traditie (53 jaar!) van kwaliteit, service en vakmanschap. Een begrip in een gemoedelijke Brabantse omgeving.
Het is een hele uitdaging om na 15 jaar te hebben gewerkt als ‘sleutelaar’ en ‘verkoper’ zelf letterlijk het stuur over te nemen.
Als gediplomeerd fietstechnicus, bromfietstechnicus en specialist in e-bikes staat het bedrijf garant voor hoogwaardige producten en voor gedegen dienstverlening. Alle tweewielers worden afgemonteerd en gerepareerd in eigen werkplaats. Met moderne apparatuur en met goed advies worden de kosten zo laag mogelijk gehouden. Of u nu wilt genieten van een ontspannen fietstocht, van een sportieve etappe of van een zakelijke en gezonde rit van huis naar werk; u wilt zich geen zorgen maken over ‘het materiaal’.
Dat we daarbij oog hebben voor duurzaamheid kunnen we waarmaken omdat we een erkend leerbedrijf zijn. De bij ons opgeleide fietsenmakers weten dat ‘schoon fietsen’ de toekomst heeft.

Kom gerust eens langs in onze showroom. U vindt daar een groot assortiment tweewielers van allerlei merken. Ook kinderfietsen en occasions. Met ons grote hoeveelheid accessoires kunt u de laatste trends in fietsen volgen en het fietsgemak verhogen.

Van harte welkom bij Bas van Doorn Tweewielers

Bas van Doorn
(1984)