Accessoires

Accessoires

Met toepasselijke accessoires kan het gebruik van je fiets enorm worden uitgebreid.

Bezoek onze fietsenwinkel

Vergroot je fietsplezier met hippe en functionele fietsaccessoires

Je gebruikt je fiets immers ook om mee naar het werk, de winkel of naar school te gaan.Fietstassen, helmen, sportkleding, snelheidsmeters en kilometertellers, houders voor de gps, snelbinders, vlaggetjes, klinkende bellen, accu’s. Maar ook fiets- en regenkleding …. Zorg dat je gezien wordt. Pimp je fiets en kom eens kijken in de snoeptrommel van de afdeling fietsaccessoires!

Ruime keus en voorraad van fietsaccu’s

Een lege fietsaccu…. daar had je juist vandaag niet op gerekend. Kom niet voor onaangename verrassingen staan als je op pad bent met je e-bike; een accu die niet opziet tegen nog een paar kilometertjes extra biedt je een gevoel van vrijheid en luxe. Geen overbodige luxe omdat we steeds sneller willen en ook kunnen.
Dat geldt ook voor de nog altijd groeiende hoeveelheid hybride racefietsen, mountainbikes en bakfietsen. Ook daar is het van belang dat de fietsaccu het aantal uren meegaat dat past bij jouw fietsgedrag.

Ruime keus en voorraad van fietsaccu’s

Fietsaccessoires zorgen voor meer veiligheid

Fietsaccessoires bieden comfort en zorgen voor veiligheid. Je ziet steeds meer volwassenen en kinderen met een fietshelm. Het vlaggetje op de kinderfiets zorgt dat je kind op weg naar school of sportveld gezien wordt. Ouders geven vaak het goede voorbeeld door zelf ook een helm te dragen of een fietsshirt dat opvalt. En waarschijnlijk is goede verlichting het meest gewenste fietsaccessoire dat veiligheid en zorgeloos fietsplezier.

Een fietsendrager op je auto

Een dagje fietsen op de Veluwe of toch liever naar de heuvels in Limburg? Met je eigen fiets is dat een groot plezier. Met een stabiele fietsendrager op de trekhaak kies je zelf waar je vandaag met je fiets van gaat genieten. Een moderne fietsendrager is een kwestie van ‘vastklikken’. Uiteraard sterk genoeg om je elektrische fietsen mee te nemen.

Leuke fietstassen voor je fiets

Leuke fietstassen voor je fiets

Pak ook de fiets met de juiste fietstas om boodschappen in te doen. De stevige en waterdichte fietstassen van Bas van Doorn Tweewielers zijn geschikt om alles mee te nemen. Je fiets wordt hiermee je dagelijkse maatje. Natuurlijk kun je onderweg aanleggen bij een restaurant of boscafé. Fietsen in de natuur nodigt immers ook uit om even de benen te strekken.
Maar als jij houdt van het echte picknicken dan bieden de fietstassen voldoende ruimte voor je lunchpakketje en de thermoskan. Lekker vrij zijn en alles wat je nodig hebt zit in je fietstas.

Met de fietsenzaak in de buurt wordt fietsen een feest

Gelukkig zijn er in het Nationaal Park Van Gogh veel en goede fietspaden. Langs de snelwegen, over de dijken, langs het water en door de natuur. Zorg dat je met een fiets op pad gaat, die de gewenste kilometers kan maken. Safety first is het motto. En zet na een sportieve of onbezorgde dag je elektrische fiets, mountain, racefiets of bakfiets weer veilig in de schuur. Wie weet mag hij morgen weer met jou op pad!