"Bas behoedde mij voor een impulsaankoop!” - Bas van Doorn Tweewielers

“Bas behoedde mij voor een impulsaankoop!”

Er zijn allerlei redenen om een nieuwe fiets te kopen. En dat er soms snel een koop kan worden gesloten is in vele gevallen afhankelijk van de wijze waarop de fietsenmaker met zijn klanten omgaat. Maar waarom komt nou een sportieve Bossche terecht bij Bas van Doorn Tweewielers in Vlijmen? 

Alice Lathouwers (1962) had een hele goede reden om een nieuwe fiets te kopen. Haar oude fiets miste de broodnodige sportiviteit en voorzieningen om haar man Hans bij te houden. “Ik rij nu weer op een fatsoenlijke fiets en blijf ik niet meer achter bij mijn man.” Dat geeft Alice een goed gevoel. 

FIETSEN IS GEZOND 

Alice werkt als adviseur Verzuim en Re-integratie in een ziekenhuis. Daardoor weet ze maar al te goed dat sportief gedrag een goede ondersteuning is als het om arbeidsvreugde en inzet gaat. “Nee ik voel echt nog te jong om een elektrische fiets te kopen!” zegt ze vol overtuiging. “Ik ben een sportief type en ben daarom ook geregeld te vinden in de fitness.” Ook haar man Hans legt de lat hoog. Dat past dan weer bij zijn rol als trainer van het eerste elftal van DVG, de voetbalclub van Liempde. 

“IK WAS DE MAKKELIJKSTE KLANT OOIT!” 

Alice had zich vooraf goed georiënteerd op een nieuwe fiets. Het is immers een fikse uitgave en je wil er jarenlang plezier van hebben. Met de zekerheid dat het een RIH – een Nederlands topproduct – moest worden, ging ze naar een fietsenwinkel. “Ik begreep al snel dat er meer soorten RIH-fietsen waren dan ik bij die fietsenwinkel kon zien en uitproberen. Na een beetje googlen kwam ik uit bij Bas van Doorn Tweewielers. Bas heeft het dealerschap van RIH en als je met een dealer praat dan komen er meerdere mogelijkheden naar boven. Hij heeft mij goed voorgelicht en me daarbij laten letten op allerlei kleine verschillen. Ook kon ik meerdere modellen bekijken. Dankzij mijn voorbereiding en de aanvullende informatie van Bas was de koop snel gesloten.” Volgens Alice verdient Bas ook wel de gunfactor. “Dat komt vooral door zijn persoonlijke benadering en zijn kennis van zaken. Hij wist meteen welke afstellingen de fiets nodig had om comfortabel te kunnen fietsen.” 

EEN ETENTJE TOE 

Bas van Doorn Tweewielers bestaat 2 jaar. Een goede reden om iets extra’s te doen voor klanten. Bij aankoop van een nieuwe fiets vanaf € 600,00 ontvangt men een verrassingsmenu voor 2 personen gratis. De eerste voucher voor een etentje bij de Kluis in Vlijmen mocht Alice in ontvangst nemen.