Bas van Doorn Tweewielers voor eindeloos fietsplezier

BAS VAN DOORN TWEEWIELERS EEN FIETSVAKHANDEL DIE ZORGT VOOR EINDELOOS FIETSPLEZIER

promotie-december-2017Alles ademt zorg en aandacht voor de klant en voor het product. Met zijn mensenkennis en zijn vakmanschap leidt een fiets kopen bij Bas van Doorn Tweewielers eigenlijk altijd tot succesvolle deal. Bas van Doorn (33) weet vrij snel de juiste fiets bij de juiste persoon te brengen. Een noodzakelijke match die het fietsplezier alleen maar groter maakt. Ruim een jaar geleden kon de energieke Bas de zaak aan het Burgemeester van Houtplein overnemen. Een mooie stap na er 15 jaar als monteur en verkoper gewerkt te hebben. De klanten kenden hem en hij kende de klanten. “Mijn klanten komen hier voor zekerheid en kwaliteit. Een fiets kopen op internet kan ook, maar als je elke dag wilt kunnen fietsen dan is het wel fijn dat de vakman in de buurt is.” Met een ‘internetfiets’ kun je niet zomaar even bij de monteur binnenstappen. Bij Bas ben je je fiets geen twee weken kwijt als er een schroefje loszit.

DE E-BIKE 

Geen wonder dat de omzet sinds Bas letterlijk het stuur in handen heeft enorm is gestegen. Vooral de verkoop van de e-bike is gestegen. Met de e-bike wordt fietsen een aantrekkelijke vervanger van het autorijden. Bij de aanschaf is behalve het advies ook de kwaliteit van belang. Gerenommeerde merken als Sparta, Gazelle, Koga, Rih, Vogue, Cannondale, Merida, Loekie en Alpina staan in de showroom klaar voor een proefrit. “Elke nieuwe fiets kent een fabrieksgarantie van twee jaar. Maar daarmee ben je er niet,” verzekert Bas zijn klanten. “Ook een nieuwe fiets vraagt om de juiste afstemming met zijn berijder. Elke fietser is wat dat betreft uniek. Wij verzorgen alles; wij sluiten niet alleen een verzekering af, we zorgen ook dat de afhandeling bij schade of diefstal perfect wordt geregeld. Dat geeft voor de mensen een gerust gevoel,” geeft Van Doorn aan. Hij wil zijn klanten vooral ontzorgen.

MODERNE WINKEL EN WERKPLAATS 

Een fiets kopen vraagt om aandacht. Het aanbod is groot. Het is goed om een juiste keuze te maken. Dat kan in je eentje, maar Bas geeft ook graag uitleg bij wat hij te bieden heeft. Bij een kop koffie of frisdrankje kan dan rustig een beslissing worden genomen.

De hedendaagse sport-, race- of toerfiets bevat steeds meer geavanceerde technische snufjes. Dat geldt natuurlijk helemaal voor de e-bike. Een werkplaats met de juiste gereedschappen en afstelapparatuur is onontbeerlijk. Dit jaar is de werkplaats uitgebreid en gemoderniseerd. Alles is er bij Bas van Doorn Tweewielers op gericht om het de klant naar de zin te maken.

Letterlijk een groene oase aan het Burg. van Houtplein 31, Vlijmen.

Telefoon: 073-511 2732 – info@basvandoorntweewielers.nl – www.basvandoorntweewielers.nl