Dé fietsvakhandelaar van Vlijmen - Bas van Doorn Tweewielers

Dé fietsvakhandelaar van Vlijmen

Bas van Doorn Tweewielers – Dé fietsvakhandelaar van Vlijmen

Bas van Doorn Tweewielers is dealer van onder andere de volgende topmerken.

  • GAZELLE
  • KOGA
  • SPARTA
  • MERIDA
  • CANNONDALE
  • RIH
  • VOGUE
  • ALPINA
  • CORTINA
  • LOEKIE

Inruil van uw gebruikte fiets is mogelijk. Daarom hebben we een ruime keuze aan occasions. Alle gebruikte fietsen zijn volledig nagekeken en opgeknapt.

Een fiets kopen is een kwestie van vertrouwen

Jos en Thea Geelen uit Drunen komen net terug van een rondje fietsen. De eerste 125 kilometer staan op de tellers van hun gloednieuwe Gazelle Grenoble e-bikes. “Nou is het goed weer om te fietsen.” zegt Jos (75). Ze hebben de prachtige zwarte fietsen pas een dag of vier geleden opgehaald bij Bas van Doorn in Vlijmen. “We wilden graag een fiets model 2019 en daar moesten we nog vier weken op wachten. We kunnen er nu al meteen volop van genieten.”

Dat het een Gazelle zou worden, lag eigenlijk wel voor de hand. “Wij hebben altijd Gazelle gereden en we zijn nooit bij de fietsenmaker geweest!” Toch gingen Jos en Thea niet over één nacht ijs. Jos – die tijdens zijn werkzame leven altijd technisch adviseur is geweest – wilde zekerheid. “In Waalwijk is een Gazelle E-bike Experience Center. Daar kun je wel meer dan 100 e-bikes uitproberen. Je krijgt dan uitleg van specialisten.”

Waar gaan we dan die fietsen kopen?

Het gezin Geelen had al goede ervaringen met Bas van Doorn. Ook toen hij de zaak nog niet had overgenomen was hij erg servicegericht. “Een dochter van ons kocht jaren geleden een fiets bij Bas. ‘Pa, als je ooit een fiets wilt kopen, dan moet je naar Bas gaan!’. Daardoor kwamen we bij Bas in de winkel aan het burgemeester Van Houtplein.”

Meteen een goede klik

Het eerste wat Bas tegen Jos en Thea zei, was “Ik ben misschien niet de goedkoopste, maar bij mij krijg je wel heel goede service.” Dat bleek te kloppen want toen de versnellingskabel een beetje raar deed, werd het akkefietje meteen door Bas verholpen. Daarom kon het echtpaar Geelen al meteen de eerste dag 60 zorgeloze kilometers op de teller zetten.

Kwestie van vertrouwen

De aanschaf van een e-bike werd voor Thea Geelen (74) bijna noodzakelijk. Samen lekker fietsen werd vanwege haar kortademigheid steeds lastiger. Dat zou jammer zijn, want beide echtelieden zijn nog steeds actief en vitaal en ze genieten graag van het buiten-zijn. “Het is dan ook belangrijk dat je een fiets koopt op een betrouwbaar adres.” legt Jos uit. “Uit alles blijkt dat je bij Bas te maken hebt met een goede vakman. Iemand die bereid is om er alles aan te doen om zijn klanten in ere te houden. Wij hebben er een goed gevoel bij.”