Er hangt een sfeer van collegialiteit, dienstbaarheid en vakmanschap in het huis van Bas - Bas van Doorn Tweewielers

Er hangt een sfeer van collegialiteit, dienstbaarheid en vakmanschap in het huis van Bas

“Overal zijn fietsen te koop” zegt Bas van Doorn. “Maar het lijkt er toch echt op dat men het liefst een twee-wieler koopt bij de vakhandelaar” voegt hij er met een brede glimlach aan toe.

Een jaar of drie geleden kleurde het winkelpand aan het Burgemeester van Houtplein In Vlijmen (Vliedberg) groen. Met zwierige banners bij de voordeur en met grote letters BAS VAN DOORN op de gevel kan men zijn fietsenwinkel niet missen. Na 15 jaar er als fietsenmaker en verkoper gewerkt te hebben, kon Bas de winkel overnemen. Daarmee was de aanwezigheid van een fietsenzaak op het plein verzekerd. Als eigenaar kon hij er – om in fietstermen te blijven – nog een tandje bijzetten. “We zijn sindsdien gigantisch gegroeid.
Sinds kort is er weer ‘een technisch mannetje’ bijgekomen. Goede fietstechnici zijn schaars. Maar in een kwaliteitszaak kunnen ze hun vakmanschap bewijzen. Bart van den Hooven is al meteen na mijn overname bij mij in dienst gekomen. En sinds kort werkt ook Nicky de Vaan hier met veel plezier en groot vakmanschap. Ons team is nu op volle sterkte.”