Fietsen is veilig en gezond en… het mag overal! - Bas van Doorn Tweewielers

Fietsen is veilig en gezond en… het mag overal!

Niets is zeker in deze tijd. Na de coronapandemie zal heel veel in onze maatschappij anders zijn. Het lijkt er echter op dat juist fietsen prima past in een anderhalve- metermaatschappij.

Fietsen biedt ruimte
Fietsen is groen
Fietsen is veilig
Fietsen is gezond
Fietsen is betaalbaar…

Het Nationaal Park Vincent van Gogh is volop in ontwikkeling. En tussen Waalwijk en Den Bosch valt gelukkig ook veel te beleven en te ontdekken. En met de fiets op de auto kun je op weg naar de mooiste plekjes van Nederland. Komende zomer is de fiets weer favoriet! Goed dus om nu vooruit te kijken. Als regiodealer van vrijwel alle bekende merken staat bij ons een grote keus aan kwaliteitsfietsen in de showroom. Daar kunt u een proefrit op maken en krijgt u eerlijke uitleg over al ‘die puntjes’ die bepalen dat deze fiets bij u past. Dat is heel wat anders dan bladeren in een catalogus of kijken op een beeldscherm waar uiteindelijk de prijs de doorslag geeft. Neem de tijd om een fiets te kopen en verleng daarmee uw fietsplezier.

Een fiets kopen is mensenwerk.

Zorg dat uw fiets startklaar is!

Langzaamaan gaat het openbare leven ook in Brabant weer open. Zorg dat uw fiets klaar is voor het fietsseizoen. Maak nu een afspraak voor een onderhoudsbeurt of loop even binnen of ‘ze even willen kijken’. In de winkel en de werkplaats houden we rekening met de 1,5 meter. Stel uw bezoek uit als u zich even niet lekker voelt.

Onze fietstechnici zijn vrolijke en rappe sleutelaars. Ze staan voor graag u klaar. Ook in deze moeilijke tijd.

 

Bas van Doorn Tweewielers uw regiodealer van:

Gazelle, Sparta, Koga, Batavus, Cortina, Merida, Rih, Vogue, Lapierre, Jan Janssen, Loekie en Alpina.