Fietsplezier voor woon/werk en voor vrijetijd - Bas van Doorn Tweewielers

Fietsplezier voor woon/werk en voor vrijetijd

 Een e-bike kopen via internet is voor Frank van Warmerdam (1969) en Martine van der Gaag (1973) gewoon niet in hun gedachten opgekomen. Dat betekent niet dat ze zich niet goed georiënteerd hebben voordat ze ‘ja’ zeiden, tegen die 2 schitterende Jan Janssen e-bikes bij Bas van Doorn Tweewielers. Eerlijk gezegd hadden ze al wel een proefrit gemaakt bij het Gazelle Experience Center in Waalwijk. “Maar Bas hoorde ons letterlijk uit over welke fietswensen wij hadden en dat leidde rechtstreeks naar deze fietsen.” 

Voor het actieve koppel Warmerdam/Van der Gaag is fietsen een dagelijkse bezigheid. Martine doet als opzichter bij de gemeente Heusden al haar inspecties van openbare aanbestedingen op de fiets. Dat betekent dat ze per dag wel 40 à 50 kilometer wegtrapt. Ook Frank geniet van de 40 km fietsplezier die hij vrijwel elke dag beleeft naar zijn werkplek in Rosmalen. Met twee betrouwbare e-bikes is hun woon/werkverkeer van succes verzekerd. “Bas wist de eisen die wij stellen aan een e-bike goed te plaatsen en we zeiden meteen ‘We zoeken niet verder!’” 

“We gaan vele jaren van deze fietsen genieten!”. 

Beppie in de fietskar 

Honden zijn voor Frank en Martine heel belangrijk. Frank is de eigenaar van ‘een kinderdagverblijf voor honden’ zegt hij met een brede lach. Elke dag zorgen hij en zijn medewerkers voor zo’n 100 honden. Op hondendagopvang/uitlaatservice ‘De Kleine Erve’ in Rosmalen worden de dieren met liefdevolle aandacht verzorgd. Ze hebben daar 2 hectaren tot hun beschikking. “Voor veel mensen die geen kinderen hebben, is de hond ‘het kindje’”, vertelt Frank. “Dat geldt ook voor Martine en mij. Daarom hebben we aan Bas gevraagd om ervoor te zorgen dat de hondenkar aangekoppeld kan worden. We gaan met de auto naar Harlingen en dan heerlijk fietsen op de eilanden met onze boxer Beppie in de fietskar.” 

Een investering voor jaren! 

Frank en Martine hebben bij de keuze voor de fiets niet alleen gelet op de prijs. “Je hoort veel mensen achteraf zeggen ‘Hadden we maar iets meer uitgegeven’. Daarnaast is het ook een kwestie van vertrouwen. Onze ouders kochten voordat Bas eigenaar was al in de winkel op de Vliedberg. De service is er fantastisch. En dat geluid hoor je overal op straat als ze het over Bas van Doorn Tweewielers hebben. Wij gaan vele jaren van deze Jan Janssens genieten!”