Hoofdprijs e-bike rijdt nu rond in Vlijmen - Bas van Doorn Tweewielers

Hoofdprijs e-bike rijdt nu rond in Vlijmen

Vliedbergse winkeliers pakten groots uit

Mevrouw Fitters van de Wiel, J van Overdijk, Riek van Litzenburg en Angelique van Veggel hebben allemaal mooie prijzen gewonnen van Meijka’s Hair en Beautysalon. Familie Damen heeft een buurtbarbecue gewonnen van Slagerij Kleinholkenborg goed voor 25 personen en de frietwagen van Daisy Kivits komt gratis langs bij de fam. Vlamings en de familie Kivits. Hier kunnen dan 30 personen 1,5 uur lang zoveel eten als men wil. De fam. Van Dongen van de Pasch en de fam. Van Bladel hebben waardebonnen gewonnen om kleding te gaan kopen bij Prachtmaat damesmode. Yvonne van de Linden heeft een drankpakket gewonnen van de Mitra. En nog veel meer blije gezichten op het Burgemeester van Houtplein. Daar verrasten de winkeliers van de Vliedberg op 28 december hun klanten met mooie prijzen.

De hoofdprijs ter beschikking gesteld door Bas van Doorn Tweewielers is gewonnen door dhr. Roelofsma uit Vlijmen. Deze meneer was er uitermate mee in zijn sas. En als klap op de vuurpijl bood de gulle fietsenmaker ook nog een gratis fietsverzekering aan. Goed voor 3 jaar onbezorgd fietsplezier.

Winterpret
De koude noordwesten wind weerhield de mensen er niet van om naar de spectaculaire prijsuitreiking te komen kijken Zeker 400 mensen trotseerden de koud en genoten van de sfeer en de hapjes die werden aangeboden. Bijna 1100 spaarkaarten hadden de mensen vol gespaard om mee te kunnen dingen naar de 195 mooie prijzen. De actie kreeg veel aandacht in de lokale media. Veel mensen namen de kans om de voordelen van winkelen op de Vliedberg te ontdekken. De inspanning van de 14 winkeliers van winkelcentrum de Vliedberg in Vlijmen werd met deze prijsuitreiking extra beloond.

De Vliedberg blijft trekken
Het komende jaar zullen er door de winkeliers van de Vliedberg nog meer acties komen. Zowel aanbod als faciliteiten vormen het juiste alternatief voor kopen in de stad. De ondernemende winkeliers broeden nu al weer op spraakmakende acties. Iedereen is van harte welkom op winkelcentrum de Vliedberg waar er gratis parkeerplaatsen en uiteraard fietsenstalling in overvloed zijn. De horeca zorgt voor gezelligheid en even tijd voor elkaar.

foto-prijswinnaar-overzicht