Onderhoud

Onderhoud

Onze fietsenmakers werken met modern gereedschap. Een hedendaagse fiets heeft gewoon onderhoud nodig.

Bezoek onze fietsenwinkel

Laat onze fietsenmakers maar sleutelen!

Als iets vandaag kapot is, dan wil je dat het morgen gerepareerd is. Laat dat maar over aan onze fietsenmakers of – liever – aan onze tweewielertechnici. Een fiets kopen bij Bas van Doorn Tweewielers betekent gratis 3 onderhoudsbeurten. Meestal is het euvel maar een ‘dingetje’; met een paar simpele ingrepen stap je weer zorgeloos op! Natuurlijk zijn er veel fietsenmakers, maar bij Bas van Doorn Tweewielers maken de fietsenmakers het verschil.

Kies voor de fietsenmaker in de buurt

Op zoek naar een fietsenmaker bij jou in de buurt? Onze fietstechnici maken gebruik van de modernste apparatuur. Elektrische fietsen worden voordat er een sleutel aan te pas komt eerst zogezegd ‘uitgelezen met de computer’. Dat scheelt tijd en dus kosten. Bij fietsonderhoud en fietsreparatie blikt de kennis en de ervaring van de vakman nodig. Bij Bas van Doorn Tweewielers hoeft je fiets niet terug naar de fabriek voor onderhoud of reparatie. In de werkplaats zijn altijd meerdere vaklui aan het werk. Ze kennen elkaars kwaliteiten. Dat zorgt voor een plezierige werksfeer. En als de ene fietsenmaker het even niet weet, dan heeft de andere fietsenmaker wel een aanpak. En moeten we iets langer wachten op een onderdeel, dan zwaaien we je na met een van onze leenfietsen. Kom daar maar eens om bij de helpdesk van een internetfiets. Kies voor de fietsenmaker bij jou in de buurt.

Je fietsreparatie in vertrouwde handen

Dagelijks rijden de groene busjes van Bas van Doorn Tweewielers rond. Je ziet ze geregeld rijden in de straten rondom Waalwijk en Den Bosch. Soms op weg met een gloednieuwe aanschaf en soms met een fiets die gerepareerd moest worden. Voor fietsreparatie geldt vrijwel altijd: ’s morgens opgehaald dezelfde dag weer bij jou op de stoep.
Uniek zijn de gratis drie onderhoudsbeurten bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Een zekerheid dat je nauwelijks fietsreparatie hebt aan je kwaliteitsfiets.

Je fietsreparatie in vertrouwde handen
Goed fietsonderhoud verhoogt je fietsplezier

Goed fietsonderhoud verhoogt je fietsplezier

Soms moet de fiets aan zijn berijder wennen. Het heerlijke gevoel van een nieuwe fiets wil je niet kwijtraken. De fietstechnici van Bas van Doorn Tweewielers weten waar de schroefjes en de moertjes zitten die na een tijdje moeten worden bijgesteld. Met plezier hangen ze je fiets weer even aan de fietslift voor een onderhoudsbeurt. Je gaat weer fluitend de werkplaats uit. Fietsonderhoud is van belang omdat jij zorgeloos wilt blijven fietsen.

Jij wilt toch ook blijven fietsen!

Dat kan als je kiest voor een fietsenwinkel in de buurt. Daar heerst Brabantse gastvrijheid en behulpzaamheid. Korte lijntjes en bekende gezichten geven rust bij het zaken doen. Kies voor de fietsenmakers die jou willen kennen. We nodigen alle mensen van Waalwijk, Vlijmen, Helvoirt, Heusden, Drunen, tot aan Vught en Den Bosch die op zoek zijn naar fiets uit om eens een kop koffie bij ons in Vlijmen te komen drinken.

klantervaringen