Van Waalwijk tot den Bosch - Bas van Doorn Tweewielers

Steeds meer mensen weten de weg naar de fietsenwinkel van Bas te vinden. En dat is inmiddels een uitgestrekt gebied. “Ons werkgebied ligt niet meer alleen in de omliggende dorpen. Ik woon zelf in Helvoirt. Veel klanten vinden het prettig dat ik na werktijd nog even de fiets kom ophalen of kom afleveren. Die service bieden wij graag in onze regio. En ook in Vught ligt er voor ons een groeiende markt. “Meer dan de helft van de showroom wordt bezet met e-bikes. Daarvan hebben we vooral de A-merken zoals Gazelle, Sparta, Koga, Merida …. Het grote voordeel van het premiumdealerschap is dat we vrijwel al die merken hier hebben staan. En mocht het nodig zijn dan kan ik zorgen dat er morgen eentje aanwezig is. De e-bike is booming. Daar zit een boel techniek in. Bij de service-verlening kunnen we snel de juiste diagnose stellen dank zij de computergestuurde ‘uitleesmogelijkheden’. Dat scheelt in arbeidstijd en ook in wachttijd. Als je je komst op tijd aankondigt, zorgen we voor een snelle reparatie. En met een lekker lopende e-bike fiets je weer met plezier terug naar huis.”

Op alle fietsen – dus ook de e-bikes! – 2 jaar volledige garantie. Ook op alle elektronische componenten zoals de accu, de motor, het display en alle toebehoren.

Een showroom om van te smullen Fietsen is hip. Er worden steeds meer fietswegen aangelegd. De overheid faciliteert het in infrastructuur; werkgevers promoten woon-werkverkeer met de fiets. Begrijpelijk, want met een fiets ontwijk je de file en ken je geen parkeerproblemen. Bovendien is fietsen een sportieve bezigheid; goed voor lichaam en geest.

“Altijd gratis 3 servicebeurten bij aankoop van een nieuwe fiets. Wij regelen uw fietsverzekering zodat u bij schade of diefstal snel weer kunt fietsen. Dat is echt fietsen zonder zorgen.”

Soorten fietsen

Er zijn vele soorten fietsen: school- en kinderfietsen, tourfietsen, e-bikes, bakfietsen…. Zoekt u een speciaal merk? Bas schudt de namen zo uit z’n mouw: RIH, Koga, Gazelle, Merida, Sparta, Cortina, Alpina, Vogue …. Ze zijn allemaal te vinden in de showroom aan de Vliedberg. Bas maakt het premiumdealerschap waar. Hij stelt zijn klanten niet graag teleur. Over één ding is hij echter duidelijk: “Bij ons zijn geen overjarige fietsen tegen stuntprijzen te koop. Dat is voor sommige mensen dan wel weer jammer.”

Maak ook kennis met het team van Bas van Doorn Tweewielers. Je leest er hier alles over.

fiestenzaak waalwijk den bosch vlijmen groot aanbod