Bak
fietsen

Staat jouw bakfiets er niet tussen?
Hier zie je een greep uit ons aanbod. Van onze fietsmerken leveren wij de gehele collectie. Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel voor een persoonlijk advies! Bezoek onze fietsenwinkel
Staat jouw bakfiets er niet tussen?
Hier zie je een greep uit ons aanbod. Van onze fietsmerken leveren wij de gehele collectie. Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel voor een persoonlijk advies! Bezoek onze fietsenwinkel

Met zijn allen in de bakfiets!

Voor de keuze van een bakfiets is het zeker de moeite waard om naar Bas van Doorn Tweewielers in Vlijmen te komen. Waar wil je het moderne vervoermiddel voor gebruiken? Voor kinderen? Voor boodschappen? Als alternatief voor je auto? De aanschaf van een bakfiets vraagt om een goed advies. Het aanbod is te groot om zonder een goed adviesgesprek aan de slag te gaan. Een actuele bakfiets is bij voorkeur elektrisch, want we hebben het altijd druk druk druk en er gaat meer in de bak dan je denkt.
Een bakfiets vol met vrolijke kinderen op weg naar school, maar ook een ontspannen vader of moeder die met de kroost op stap is. En als het regent dan gaat de huif erop. Lekker knus.

Dé fietsenwinkel voor jouw bakfiets

Op luttele minuten vanaf Den Bosch, Waalwijk, Loon op Zand, Vught en Helvoirt krijg je goede informatie over de bakfiets die bij jouw gezin past. Hét ideale vervoermiddel voor het school/thuisverkeer. En om daarna ook even bij de supermarkt langs te gaan.

Dé fietsenwinkel voor jouw bakfiets

De voordelen van bakfietsen

Geen parkeerproblemen. In de stad niet en ook niet als je met de kinderen naar de Efteling gaat. Jouw bakfiets staat vlakbij de ingang van de winkel of van het pretpark.
Het is wel even wennen met een bakfiets. Want de fiets moet wendbaar zijn en vooral goed veilig. Bekijk alle leuke bakfietsen hier of kom naar de showroom. Er is altijd iemand die iets kan uitleggen over de gebruiksmogelijkheden. En parkeerproblemen ken je niet; je bakfiets kan gewoon bij de ander fietsen staan.

Het moderne gezin kiest voor een bakfiets

De voordelen zijn groot. In veel gevallen bespaart het je een tweede auto. Dat scheelt ruimte op de oprit. Een goed advies is ook hier belangrijk. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn een groot goed. Bij Bas van Doorn Tweewielers kennen ze de kritische factoren. Daarmee wordt voorkomen dat je voor onaangename verrassingen komt staan. Een bakfiets wordt steeds vaker onderdeel van het eigentijdse wagenpark. Voor de kinderen brengen en ophalen van de school en ook voor de boodschappen. Voel je vrij en pak de bakfiets!

Een betrouwbare fietsenwinkel in de buurt

Kiezen voor een fietsenwinkel in de buurt is sowieso een goede keus. Je kent elkaar en je vertrouwt erop dat je goed wordt geholpen. Vind je een nieuwe bakfiets toch wel wat veel kosten? Dat begrijpen ze bij Bas van Doorn Tweewielers. Kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden van een inruilmodel.
We nodigen alle mensen van Vlijmen, Den Bosch, Vught, Helvoirt, Heusden, Drunen, tot aan Waalwijk en Kaatsheuvel (Efteling!) die op zoek zijn naar een bakfiets uit om eens een kop koffie bij ons in Vlijmen te komen drinken.