Over ons

Over ons

De fietsenzaak van Bas van Doorn in Vlijmen is een winkel waar alles met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Bezoek onze fietsenwinkel

Fietsen doe je samen met Bas van Doorn Tweewielers

Vol mooie plannen en barstensvol energie nam Bas van Doorn (1984) in 2016 de fietsenzaak aan het Burgemeester van Houtplein te Vlijmen over. Hij werkte er al 15 jaar als fietstechnicus. De jeugdige Helvoirtenaar heeft sindsdien niet stilgezeten. En dat is te merken. In een mum van tijd is de naam Bas van Doorn Tweewielers een begrip geworden in de wijde omgeving.

De wuivende banners op de stoep, de frisgroene elementen in en op de etalages trekken meteen de aandacht. Vanaf buiten staan de mooiste producten uit het assortiment in de spotlights. Een uitnodiging om naar binnen te stappen. Alleen al het grote assortiment aan kleurrijke en handige fietsaccessoires is de moeite van het bekijken waard.

Fietsen doe je samen met Bas van Doorn Tweewielers

Allemaal e-bikes …

Bas: “De vraag naar e-bikes is enorm groot. Daar komt bij dat de concurrentie ook erg groot is. Gelukkig laten verstandige kopers zich niet verleiden om e-bikes te kopen via internet. Een dergelijke fiets heeft veel aandacht en zorg nodig. Fietsen op een e-bike wordt pas echt aangenaam als hij goed zit. Dat is vaak millimeterwerk. Wij zetten de mensen zogezegd op de fiets. En als het na een dag toch een tikkie anders moet, dan maken we dat meteen in orde. Een e-bike aanschaffen is een hele uitgave. Dat moet goed zijn.”
Het hoeft niet meteen een al te dure e-bike te zijn. Ze zijn er in allerlei prijsklassen. En de koper van zo’n fiets kan rekenen op dezelfde service en onderhoudsmogelijkheden als voor een fiets uit het duurdere segment.
E-bikes schenken sportief genoegen en zorgen er voor dat de auto op de stoep kan blijven. Voor mindervaliden zijn er elektrische driewielers. Gebruikers zijn hiermee een stuk minder afhankelijk van anderen.
En voor moderne ouders zijn er elektrische bakfietsen. Dé veilige en duurzame manier om kinderen naar school en sportclub te brengen.

… en meer
Daarnaast staan er in de showroom stadsfietsen, toerfietsen, racefietsen, mountainbikes, hippe kinderfietsen, bakfietsen … En – goed om te weten – van de meeste fietsen zijn er hybride varianten. Trapondersteuning heet dat. Om urenlang te genieten van je duurzame vervoermiddel.
Bas heet iedere fietsliefhebber welkom in zijn zaak in Vlijmen.