Zakelijk fiets leasen als zzp of eenmanszaak: praktisch en voordelig

Zakelijk fiets leasen: waarom elke zzp-er het zou moeten overwegen

Als zzp’er ben je altijd op zoek naar manieren om efficiënter te werken en kosten te besparen. Bas van Doorn Fietslease biedt een oplossing die niet alleen je mobiliteit vergroot maar ook bijdraagt aan je bedrijfsresultaat: fiscaal aantrekkelijke fietsleasing, zonder hoge aanschafkosten.

Zakelijk fiets leasen als zzp of eenmanszaak: praktisch en voordelig

De voordelen van zakelijk fiets leasen als zzp-er

 • Kostenbesparing: Met een leasefiets bespaar je direct op benzine-, parkeer- en onderhoudskosten.
 • Fiscale voordelen: Dankzij de gunstige fiscale regeling profiteer je van btw-aftrek en een aantrekkelijke bijtelling, wat direct in je voordeel werkt.
 • Geen zorgen over onderhoud: Alles is geregeld, van onderhoud tot verzekering. Je rijdt altijd op een topfiets zonder onverwachte kosten.

Wat heeft Bas van Doorn Fietslease jou als zzp’er te bieden?

Een zorgeloze rijervaring, met een betrouwbare fiets die past bij je professionele imago van je eenmanszaak. Ons assortiment omvat alles van e-bikes tot (elektrische) bakfietsen, perfect voor elke zakelijke behoefte. En met ons deskundige advies vind je altijd de fiets die bij je past.

Wat heeft Bas van Doorn Fietslease jou als zzp’er te bieden?

Kies jouw ideale fiets

Wij bieden een breed scala aan modellen en merken. Of je nu op zoek bent naar een elektrische fiets voor lange afstanden of een praktische (elektrische) bakfiets voor het vervoeren van goederen, bij ons kun je terecht. En met onze flexibele leasevoorwaarden bepaal je zelf hoe je jouw fiets financiert.

Eenvoudig en transparant proces

 1. Selectie: Met onze hulp kies je de fiets die bij jou past.
 2. Leaseovereenkomst: We bieden duidelijke, transparante voorwaarden, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 3. Direct op weg: zonder gedoe, zonder verrassingen.

Kom eens langs bij onze zaak in Vlijmen:

 • Volop keuze: Van e-bikes tot vouwfietsen en bakfietsen.
 • Alles op één plek: Accessoires, onderdelen of service, onze ervaren monteurs staan klaar.
 • Advies dat telt: Wij luisteren en adviseren.
 • Door 1200+ klanten aanbevolen: Met een gemiddelde van een 9,3.
Kom eens langs bij onze zaak in Vlijmen:
Fietsleasing is onbezorgd fietsen

Fietsleasing is onbezorgd fietsen

De nieuwe regeling voor fietsleasing is eenvoudig en voordelig. Dankzij de inclusieve servicepakketten kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. De fiets is volledig aan te passen aan jouw zakelijke behoeften, en aan het einde van de leaseperiode heb je opties: verlengen, overnemen of inleveren.

Fiscale voordelen voor zzp’er

Veel voordelen die voor werknemers gelden bij fietsleasing, zijn ook relevant voor jou als zzp’er:

 • Btw aftrekbaar: Als zzp’er trek je de btw af en profiteer je van de lage bijtelling, wat leidt tot direct belastingvoordeel.
 • Duidelijkheid in bijtelling: Niemand houdt van verrassingen als het op kosten aankomt. Daarom is het goed om te weten dat voor de fietslease een vaste bijtelling van 7% geldt over de adviesprijs van de fiets. Dit geldt voor onbeperkt privégebruik, of je de fiets nu gebruikt voor woon-werkverkeer of niet. Eenvoudig, transparant en voorspelbaar.
 • Geen BKR-zorgen: Omdat het leasecontract rechtstreeks met Bas van Doorn Fietslease wordt afgesloten, komen er geen kredietchecks of BKR-registraties aan te pas. Dit houdt je kredietgeschiedenis schoon en je financiële flexibiliteit intact.

Bekijk de fiscale voordelen van fietsleasing zelf met onze calculator.

Bereken je voordeel
Bekijk de fiscale voordelen van fietsleasing zelf met onze calculator.

Administratie zonder hoofdbrekens

De administratie rondom je fietslease? Die houden we bewust simpel. Alles is online te regelen en volledig te automatiseren. Dat betekent: geen stapels papierwerk of tijdrovende processen. Zo kun je je focussen op wat echt telt: je werk en je klanten.

Kies voor gemak en voordeel

Kies voor gemak en voordeel

Als zzp’er ben je gewend om zelf de touwtjes in handen te houden. Een fiets leasen bij Bas van Doorn Fietslease past bij die mentaliteit. Je profiteert niet alleen van fiscale voordelen en besparingen, maar ook van het gemak en de vrijheid die komen kijken bij hedendaags ondernemerschap.

Zet vandaag nog de stap naar efficiëntere mobiliteit en bekijk hoeveel je kunt besparen én verdienen met onze handige online calculator.

Bereken je voordeel

Start met fietsleasing

Een leasefiets van Bas van Doorn Fietslease is een slimme zet voor elke zzp’er. Het biedt niet alleen financiële voordelen, maar verhoogt ook je mobiliteit en draagt bij aan een positief bedrijfsimago. Ontdek hoe eenvoudig je kunt starten met fietsleasing.

Plan een adviesgesprek