Elektrische fiets leasen via je werkgever: een gezonde keuze

Elektrische fiets leasen via je werkgever met Bas van Doorn Fietslease

Fietsleasing is een slimme keuze voor werknemers die een gezonde, milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier van reizen zoeken. Bas van Doorn Fietslease vergemakkelijkt het gebruik van een (elektrische) fiets of bakfiets voor het werk en onbeperkt privégebruik. Ontwijk het verkeer, verbeter je conditie, of vind een betrouwbaar alternatief voor het openbaar vervoer.

Elektrische fiets leasen via je werkgever: een gezonde keuze

Voordelen van (elektrische) fiets leasen via je werkgever

 • Financiële besparingen: Geniet van fiscaal voordeel door de verrekening met je brutoloon en verminder zo je maandelijkse uitgaven.
 • Fysieke en mentale gezondheid: Fietsen naar het werk is een uitstekende vorm van beweging, waarmee je je gezondheid verbetert, stress vermindert en algehele welzijn verhoogt.
 • Positieve impact op het milieu: Door voor een fiets te kiezen, draag je bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en luchtvervuiling, waardoor je een actieve rol speelt in de bescherming van onze planeet.
 • Fiscale voordelen voor werknemers: Met aantrekkelijke fiscale regelingen, zoals lage bijtelling voor het privégebruik van een leasefiets, wordt fietsleasing nog interessanter.
Voordeliger dan kopen en onbeperkt privé te gebruiken

Voordeliger dan kopen en onbeperkt privé te gebruiken

Regelmatig fietsen is goed voor lichaam en geest. Je vermijdt files, draagt bij aan een schoner milieu en leasen is voordeliger dan kopen. Met onbeperkt privégebruik, een ruime keuze aan modellen en merken, en inclusief onderhoud, reparaties en verzekering, is fietsleasing via leaseplan van je werkgever een zorgeloze oplossing. Plus, je behoudt je reiskostenvergoeding voor de dagen dat je niet fietst.

Zorgeloos op weg met volledige dekking

Elke leasefiets komt met een complete verzekering voor schade en diefstal, met een laag eigen risico. Dit betekent dat je altijd beschermd bent, ongeacht wat er gebeurt.

Geen extra belasting met fietsleasing
Ons programma is vrijgesteld van de werkkostenregeling (WKR), waardoor je als werknemer volledig profiteert zonder inbreuk op het beschikbare WKR-budget.

Btw-aftrek en géén BKR-registratie
Je werkgever kan de btw van de fietsleasing aftrekken, wat het nog voordeliger maakt. En omdat het contract via de werkgever loopt, zijn er geen zorgen over een BKR-registratie. Wel zo fijn!

Zorgeloos op weg met volledige dekking

Restwaarde fietslease

Aan het einde van je contract kun je kiezen: neem je de fiets over tegen de restwaarde van de fietslease, wat altijd een voordelige prijs is, of ga je voor een nieuw model?

Elektrische (bak)fiets leasen? Jij kiest

Of je nu spullen moet vervoeren of langere afstanden efficiënt wilt afleggen, ons assortiment biedt de perfecte fiets voor elke behoefte. Ontdek ons leaseaanbod van e-bikes tot elektrische bakfietsen.

Kom langs bij onze zaak in Vlijmen:

Kom langs bij onze zaak in Vlijmen:

 • Breed aanbod: Vind jouw ideale fiets, van de nieuwste e-bikes tot handige vouwfietsen en stevige bakfietsen.
 • Alles op één plek: Voor accessoires, vervangende onderdelen, en service staan onze ervaren fietsenmakers voor je klaar.
 • Advies dat telt: Wij bieden persoonlijke service en staan garant voor passend advies.
  Hoog gewaardeerd: Ontdek waarom meer dan 1200 klanten ons gemiddeld met een 9,3 beoordelen.
Contact

Rekenvoorbeeld leasefiets van de zaak

Met onze online calculator zie je snel jouw fiscale voordeel en wat je kunt besparen door te kiezen voor fietsleasing.

Bereken je voordeel
Rekenvoorbeeld leasefiets van de zaak

Overtuig je werkgever van de voordelen

Breng de volgende punten naar voren om jouw werkgever te overtuigen van de voordelen van fietsleasing:

 • Kostenbesparing: Leg uit hoe fietsleasing kan leiden tot lagere kosten voor het bedrijf en bijdraagt aan minder ziekteverzuim door gezondere werknemers.
 • Investering zelf bepalen: je leasefiets kostenloos faciliteren, deels bijdragen of volledig vergoeden: je werkgever bepaalt dit zelf.
 • Duurzaam: Fietsleasing sluit perfect aan bij eventuele duurzaamheidsdoelen van het bedrijf, door een milieuvriendelijkere optie voor woon-werkverkeer te promoten.
 • Gezonde werknemers: Een leasefietsprogramma kan de gezondheid, tevredenheid en loyaliteit van werknemers verhogen, waardoor het bedrijf aantrekkelijker wordt voor potentieel talent en er minder ziekteverzuim is.
Ik ben geïnteresseerd in fietslease

Ik ben geïnteresseerd in fietslease

Typ zelf een korte aanhef, wij zorgen voor een linkje naar de pagina ‘fietslease voor werkgevers’.

Je werkgever een email met link sturen

Klaar om te starten met fietsleasing?

Kies voor een gezonder, voordeliger en milieuvriendelijker alternatief voor je dagelijkse reis. Bereken nu je voordeel en maak de stap naar fietslease via je werkgever.

Bereken je voordeel
Plan een adviesgesprek