Sport
fietsen

Een sportfiets kopen in de fietsenwinkel van Bas van Doorn Tweewielers

Lekker ongestoord sporten in de natuur? Kies de sportfiets die bij jou past. Kom kijken in de fietsenwinkel van Bas van Doorn Tweewielers. Sportfietsen voor op de weg, sportfietsen in het bos en sportfietsen die zich thuis voelen op elk terrein. Onze fietsenmakers houden zelf ook van sportief fietsen. Dat maakt hen tot goede adviseurs. Kom kijken in onze showroom en voel de adrenaline opkomen bij het zien van de mogelijkheden. Ook voor jou is er een sportfiets. Kies voor sporten of eigen kracht of kies voor een hybride sportfiets. Als je houdt van sporten in de buitenlucht dan hebben wij de sportfiets die bij jou past.
Bas van Doorn Tweewielers waarschijnlijk de fietsenwinkel met het grootste assortiment en de beste service in de directe omgeving van Waalwijk, Den Bosch, Vught, Heusden.

Waar moet je op letten bij het kopen van een sportfiets?

Meestal weet je zelf het beste op welke fiets je het het langst vol kunt houden. Juist als je spieren zich extra moeten inspannen is het belangrijk dat je fiets net zo goed past als je racetenue. Soms is dat letterlijk millimeterwerk. Omdat de fietsenmakers bij Bas van Doorn Tweewielers zelf ook houden van sportief fietsen, weten zijn ook waar je op moet letten als je een sportfiets wilt kopen. Vertel aan hen je uitdagingen en zij geven je eerlijk advies en wijze raad. Ook belangrijk te weten dat er fietsen zijn voor zomerse dagen, voor winterse dagen, voor natte dagen….

Waar moet je op letten bij het kopen van een sportfiets?
Bekijk een selectie van sportfietsen bij de vakhandelaar in de buurt

Bekijk een selectie van sportfietsen bij de vakhandelaar in de buurt

Het aanbod sportfietsen is groot. In de winkel in Vlijmen staan lange rijen sportfietsen. Leuke kleuren, bijpassende sportkleding, heel veel modellen: racefietsen, mountainbikes, crossfietsen of ligt jouw sportpassie bij een gravelbike? Dit is een selectie van wat er bij Bas van Doorn Tweewielers te zien is. Bespreek de mogelijkheden met onze fietsadviseurs. We zijn dealer van veel A-merken sportfietsen. De moderne fietsliefhebber wil graag een licht carbon frame en een elektronische groepset, maar liefst zonder vele duizenden euro’s te moeten ophoesten. Onze mensen weten welke sportfiets bij jou past. Voel je jong en word goede maatjes met jezelf en met je fiets.

Een betrouwbare fietsenwinkel in de buurt

Kiezen voor een fietsenwinkel in de buurt is sowieso een goede keus. Met onze uitstekende service en garantie zorgen wij dat je kunt blijven fietsen. Korte lijntjes en bekende gezichten geven rust als je morgen weer op je sportfiets wilt stappen. We nodigen alle mensen van Vlijmen, Den Bosch, Vught, Helvoirt, Heusden, Drunen, tot aan Waalwijk die op zoek zijn naar fiets uit om eens een kop koffie bij ons in Vlijmen te komen drinken.