Race
fietsen

Staat jouw racefiets er niet tussen?
Hier zie je een greep uit ons aanbod. Van onze fietsmerken leveren wij de gehele collectie. Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel voor een persoonlijk advies! Bezoek onze fietsenwinkel
Staat jouw racefiets er niet tussen?
Hier zie je een greep uit ons aanbod. Van onze fietsmerken leveren wij de gehele collectie. Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel voor een persoonlijk advies! Bezoek onze fietsenwinkel

Op je racefiets zet je je blik op oneindig

Je hoofd leegmaken op een racefiets? Altijd goed, maar gebruik eerst je volle verstand bij het uitkiezen. Elk merk racefiets heeft zo zijn eigen kenmerk. Daarom ga je naar de fietsenspeciaalzaak. Bij Bas van Doorn Tweewielers in Vlijmen staat een ruime keuze in de showroom. Aan jou de keus op welke racefiets jij de concurrentie aan wilt gaan met andere snelheidsduivels. Er zijn racefietsen voor elk leeftijd. Let maar eens op die ochtendfietsers; die zijn sportief onderweg. Racefietsen zijn er ook in hybride uitvoering. De modellen in onze winkel geven je een goed beeld van de mogelijkheden.

De vakhandelaar: verstand van racefietsen

Een racefiets uitzoeken die bij jou past, kun je niet aan de hand van een papieren vragenlijstje. Dat vraagt goed advies en ook een paar stevige proefritjes. Neem geen risico en laat je adviseren door de racefietsen-kenners bij uitstek van Bas van Doorn Tweewielers. Kom naar de fietsenwinkel; onze medewerkers doen dat dagelijks. Zij zien waar het mis kan gaan en weten welke racefiets bij jou past. Hoeveel kilometer wil je elke week weg gaan trappen? Ben je een zondagfietser met de groep of zet je na werktijd ook nog wel eens graag je helm op? Allemaal afwegingen waarbij onze verkopers je graag adviseren. Als je een racefiets wilt kopen moet je verder kijken dan je voorvork lang is. Fijn dat er een fietsenhandel in de buurt is.

Racefiets kopen: waar je moet op moet letten?

Een racefiets kopen doe je bij de vakhandelaar. De racefietsenmarkt is immers voortdurend in ontwikkeling. Vooral de materialen waarvan de frames gemaakt zijn, maken het verschil. Racefietsen worden gemaakt uit verschillende materialen. De meest gebruikte zijn staal, aluminium, titanium en carbon, of een combinatie hiervan. Allemaal hebben ze hun eigen karakteristieken en prijs. Elk materiaal zal ook anders aanvoelen tijdens het rijden. Maak een proefrit voordat je de racefiets gaat kopen en praat met de vakhandelaar. In goed overleg kom je letterlijk een eind verder. Op een kwartiertje rijden vanaf Den Bosch, Waalwijk, Vlijmen of Vught staan de mensen van Bas van Doorn Tweewielers voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste racefiets.

Zorg voor veiligheid en gemak

Je aankoop stopt niet bij de aanschaf een racefiets alleen. Houd ruimte over in je budget voor accessoires zoals pedalen, fietskledij, helm, schoenen en handschoenen, bidonhouders en reservemateriaal. Bezoek onze afdeling accessoires. Begin met een basisset zodat je ver kunt komen en daarna weer veilig thuiskomen.

Zorg voor veiligheid en gemak
Een betrouwbare fietsenwinkel in de buurt

Een betrouwbare fietsenwinkel in de buurt

Een racefiets kopen in de buurt is sowieso een goede keus. Je kent elkaar en je vertrouwt erop dat je goed wordt geholpen. Korte lijntjes en bekende gezichten geven rust bij het zaken doen.
We nodigen alle mensen van Vlijmen, Den Bosch, Vught, Helvoirt, Heusden, Drunen, tot aan Waalwijk die op zoek zijn naar racefiets uit om eens een kop koffie bij ons in Vlijmen te komen drinken.