Een tweedehands fiets kopen. Duurzaam en voordelig

In tijden van duurzaamheid heeft ‘tweedehands’ allang geen vervelende bijbetekenis meer. Vaak worden er nog hele goede gebruikte fietsen ingeruild bij onze zaak.

Een tweedehands fiets kopen. Duurzaam en voordelig

Een tweedehands fiets heeft ervaring. Ook het aantal tweedehands elektrische fietsen, stadsfietsen en tweedehands mountainbikes neemt toe. We zorgen dat ze de zorg krijgen die nodig is om er veilige en sportieve kilometers mee te maken. Bij Bas van Doorn Tweewielers worden er geregeld fietsen ingeruild: stadsfietsen, sportfietsen (race en mountain), elektrische fietsen en vooral tweedehands kinderfietsen. Het aanbod is wisselend. Hou het in de gaten en kom gewoon eens langs om te informeren.

Een goede tweedehands elektrische fiets

Een goede tweedehands elektrische fiets

Informeer in de winkel ook naar het actuele aanbod tweedehands elektrische fietsen. Meestal kennen wij de historie van de fiets, omdat deze eerder bij ons gekocht is. We kennen de gebruikers en we weten hoe de fiets is onderhouden. We bieden alleen goede tweedehands fietsen voor de verkoop aan. Altijd een kwaliteitsfiets dus. De voorraad is beperkt. Als je een goede occasion zoekt dan is het goed om zo nu en dan eens te informeren. Klanten in de ruime regio rondom Vlijmen weten ons te vinden. Geen wonder dat je steeds vaker tweedehands elektrische fiets ziet met het groene stickertje in Den Bosch, Vught, Heusden, Waalwijk en Helvoirt.

Bewust fietsen op een tweedehands racefiets of mountainbike

Het is zeker lonend om vanuit Den Bosch, Vught, Helvoirt, Vlijmen, Heusden en Waalwijk eens naar Bas van Doorn Tweewielers te komen. Als er al heel veel fietsen in de schuur staan dan is het logisch dat je moet letten op het gezinsbudget. En wil je ook wel een racefiets of mountainbike om jezelf eens op de proef te stellen? Een vanzelfsprekende keuze als je dat eens wilt proberen met een tweedehands racefiets of mountainbike. Loop zo nu en dan eens binnen bij Bas van Doorn Tweewielers om het actuele aanbod te bekijken. Een kwartiertje vanaf de stedelijke gebieden Waalwijk en Den Bosch.
Of het bij een tweedehands fiets blijft of dat je toch kiest voor ‘een nieuwe’ ….. wij geven advies maar jij maakt de keuze. Onze verkopers kunnen goed adviseren maar ook goed luisteren.

Een betrouwbare fietsenwinkel in de buurt

Kiezen voor een fietsenwinkel in de buurt is sowieso een goede keus. Dat geldt ook voor de aankoop van een tweedehands fiets. Je kent elkaar en je vertrouwt erop dat je goed wordt geholpen. Wat je ook koopt bij ons; voor service en garantie staan wij achter al onze producten.
We nodigen alle mensen van Vlijmen, Den Bosch, Vught, Helvoirt, Heusden, Drunen, tot aan Waalwijk die op zoek zijn naar fiets uit om eens een kop koffie bij ons in Vlijmen te komen drinken.