Elektrische
fietsen

Filter op merk:

Staat jouw elektrische fiets er niet tussen?
Hier zie je een greep uit ons aanbod. Van onze fietsmerken leveren wij de gehele collectie. Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel voor een persoonlijk advies! Bezoek onze fietsenwinkel
Staat jouw elektrische fiets er niet tussen?
Hier zie je een greep uit ons aanbod. Van onze fietsmerken leveren wij de gehele collectie. Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel voor een persoonlijk advies! Bezoek onze fietsenwinkel

Eindeloos genieten met een elektrische fiets van Bas van Doorn Tweewielers

Met een elektrische fiets of e-bike kom je nog eens ergens. Steeds meer mensen – jong en oud – rijden erop. Naar school, naar het werk of ontspannen fietsen door de natuur. De elektrische fiets is niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Ook in Vlijmen bij Bas van Doorn Tweewielers zijn ze het meest verkocht. Met de moderne kleuren en uitvoering is het grote assortiment elektrische fietsen een lust voor het oog.
De voordelen van de e-bike worden door steeds meer gebruikers ontdekt. Vrijwel alle modellen kennen elektrische fietsondersteuning. Dat kan handig zijn als je elke dag met de bakfiets je kinderen naar school brengt. En met een hybride mountainbike is het zwaarste parcours ook voor jou een uitdaging. Soms de motor, soms op eigen kracht … met elke hybride fiets kom je probleemloos op je bestemming. Kom naar de fietsenwinkel in Vlijmen en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Een selectie van onze elektrische fietsen/e-bikes en hybride fietsen

Elke elektrische fiets heeft eigen kenmerken en kwaliteiten. Zakelijk gebruik, vrijetijdsgebruik of sportief gebruik…. Bekijk de mogelijkheden. De verschillen lijken groot. Voor al onze fietsen geldt dat de kwaliteit vanzelfsprekend is. Kies voor het beste van twee werelden; zelf fietsen als het kan en hybride fietsen als het nodig is.

Een selectie van onze elektrische fietsen/e-bikes en hybride fietsen

Laat je adviseren door de vakman!

Kom het zelf ontdekken bij Bas van Doorn Tweewielers. Op een kwartiertje afstand van de grotere woonplaatsen Den Bosch, Vught en Waalwijk vind je een enorme keus aan elektrische fietsen. Onze medewerkers geven graag advies. Alle elektrische fietsen zijn van A-kwaliteit. Elk merk heeft zo zijn eigen kenmerken. Het is alleen de vraag waar je de e-bike voor wilt gebruiken. Waar gebruik jij jouw fiets voor? En – niet onbelangrijk! – welke voordelen biedt de investering? Een mooi-weerfietser zoekt wat anders dan een scholier die elke dag op tijd op school moet zijn. In de winkel staan we klaar met goed advies.

Eindeloos genieten met een elektrische fiets

Fietsen met elektrische trapondersteuning kan op vele manieren. Voor het dagelijkse woon-/werkverkeer of om mee naar school te gaan kies je een degelijke elektrische fiets. Je tas met boeken of laptop moet mee kunnen. En je kiest voor het buitenleven in plaats van de auto of het openbaar vervoer. Samen genieten van de vele fietspaden in ons land wordt geweldig met een elektrische fiets. Vertrek van huis uit en geniet van de natuur in de Loonse en Drunense duinen. Een andere provincie ontdekken met je e-bike? Bij Bas van Doorn Tweewielers zijn gebruiksvriendelijke fietsendragers te koop voor op je trekhaak. Zo wordt fietsen eindeloos genieten.

Wanneer kiezen voor een hybride fiets?

Wanneer kiezen voor een hybride fiets?

Sportieve fietsers die het beste van twee werelden willen, kiezen voor een hybride fiets. Een hybride fiets combineert de eigenschappen van racefietsen en mountainbikes. De ideale sportfiets voor het rijden op zowel verharde als onverharde wegen en (bos)paden. Een hybride sportfiets helpt je om elk parcours te bedwingen. We nodigen je uit om te komen kijken in onze showroom in Vlijmen. Vrijwel alle medewerkers gaan zelf ook geregeld op pad met een elektrische fiets. Daarnaast kennen ze de vele gebruikerservaringen. Een goed advies staat op je te wachten.

Kenners van de elektrische fiets

Een e-bike schaf je aan met de zekerheid dat je zorgeloos kunt fietsen. De kwaliteit van vitale onderdelen als accu en motor zijn daarbij bepalend. Een goed advies voorkomt dat je onaangenaam wordt verrast met een fietstocht die je niet kunt afronden. Vaak kun je met een iets grotere investering en natuurlijk met het juiste onderhoud jezelf verzekeren van onbeperkt fietsplezier.
Kom eens kijken in onze fietsenwinkel. De koffie staat klaar en ook het advies is gratis. En dat alles op een steenworp van Den Bosch, Vught, Helvoirt, Waalwijk, Drunen, Loon op Zand en Heusden. De elektrische fiets verovert de wereld en verruimt jouw blik.

De e-bike lokt je naar buiten

Met een elektrische stadsfiets of hybride fiets wordt een lange rit maken een ontspannen en vrolijk tripje. En de auto kan thuis blijven. Geen last van files, geen parkeerproblemen en parkeerkosten. Wel het heerlijke gevoel van de wind om je hoofd en een ‘frisse kop’ als je de tuinpoort weer opent en met je e-bike eropuit trekt. Een elektrische hybride fiets brengt mobiliteit op een duurzaam en kostenbesparend niveau.

Een betrouwbare fietsenwinkel in de buurt

Kiezen voor een fietsenwinkel in de buurt is sowieso een goede keus. Je kent elkaar en je vertrouwt erop dat je goed wordt geholpen. Voor advies, service en garantie moet je zijn in Vlijmen op het Burgemeester van Houtplein.