Mountain
bikes

Een mountainbike kopen doe je bij Bas van Doorn Tweewielers

Er zijn veel parcoursen voor mountainbikers in de omgeving van Den Bosch, Waalwijk, Vught. Natuurmonumenten vindt het goed dat hun terreinen gebruikt worden voor deze schone en sportieve vorm van natuurbeleving. Met welke mountainbike wil jij graag de bossen in? Welk parcours door de duinen wil jij best nog eens lekker ‘wegtrappen’? Lekker op pad op zondagmorgen met je maten.
Het wordt pas echt genieten als je op een mountainbike rijdt die tegen een stootje kan en die na de broodnodige wasbeurt weer als nieuw in de schuur staat.

Mountainbike kopen die bij jou past

Kom bij ons kijken naar welke mountainbike je het beste kunt kopen. Bij Bas van Doorn Tweewielers staan uitsluitend mountainbikes van A-kwaliteit. De vraag is op welke mountainbike jij jezelf het beste thuis voelt. In onze fietsenwinkel staan er heel veel. Allemaal nog onbesmeurd. Want dat is jouw werk. Je wilt er wel meteen de Loonse en Drunense duinen mee in. Er is geen enkele fietsenwinkel in de regio Den Bosch, Vught, Waalwijk, Helvoirt of Heusden waar je echt je eigen keuze bij het kopen van een mountainbike kunt maken. Een kwartiertje rijden en er gaat een sportieve fietswereld voor je open.

Mountainbike kopen die bij jou past

Een selectie uit het aanbod

Bas van Doorn Tweewielers is dé regionale fietsenwinkel voor mountainbikes. Juist bikers die de lat hoog leggen komen ervoor naar de Vliedberg. Kies je een mountainbike met enkel voorvering of wil je liever helemaal geveerd door de bossen racen? Als je het lang wilt volhouden kun je ook kiezen voor een elektrische mountainbike, een hybride variant. Onze fietsenmakers kennen alle voor- en nadelen. Elke dag helpen ze bij het maken de keuze. In de winkel staan de populaire merken. Stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Samen kijken we naar de juiste fiets. Kies de mountainbike die past bij jouw sportieve uitdaging en natuurlijk ook bij jouw budget.

Een mountainbike voor de stoere sportman of sportvrouw

Een mountainbike voor de stoere sportman of sportvrouw

Mountainbikers weten wat ze willen. De fiets moet wendbaar zijn op de bospaden en moet snel kunnen op dat stukje rechte weg. De tijd dat de mountainbike ging protesteren tegen al dat fietsgeweld is voorbij. Een kwaliteits-mountainbike van Bas van Doorn Tweewielers komt na urenlang beulen weer als gloednieuw onder de fietsendouche vandaan.

Kom naar de winkel in Vlijmen

Kiezen voor een fietsenwinkel in de buurt is sowieso een goede keus. Je kent elkaar en je vertrouwt erop dat je goed wordt geholpen. Korte lijntjes en bekende gezichten geven rust bij het zaken doen.
We nodigen alle mensen van Vlijmen, Den Bosch, Vught, Helvoirt, Heusden, Drunen, tot aan Waalwijk die op zoek zijn naar een mountainbike uit om eens een kop koffie bij ons in Vlijmen te komen drinken.