Fietsenverkoop en fietsenreparatie Den Bosch

Vlijmen ligt op fietsafstand van de Brabantse hoofdstad Den Bosch. Ruime parkeergelegenheid en bij Bas van Doorn Tweewielers staat de koffie altijd klaar.

Fietsenverkoop en fietsenreparatie Den Bosch

Neem de tijd om te zien wat onze fietsenwinkel in de buurt van Den Bosch te bieden heeft. Van elektrische fiets, sportfiets, schoolfiets tot leuke kinderfiets. Bij ons staan vele modellen van alle kwaliteitsmerken in de showroom. Als dealer van 10 A-merken is de keuze groot.
In de moderne werkplaats zorgen onze fietsenmakers ervoor dat je letterlijk weer snel op kunt stappen.

Een veelzijdige fietsenwinkel in Den Bosch

Waar ben je naar op zoek? Een elektrische fiets of e-bike, een racefiets, een mountainbike, een kinderfiets, een hippe bakfiets …. Fietsen op eigen kracht of toch graag hybride met dat duwtje van de trapondersteuning.
Bas van Doorn Tweewieler is de fietsenwinkel nabij Den Bosch. Laat je door de informatie op deze website alvast inspireren. We tonen hier slechts een selectie. We zijn immers geen webshop. Bij de vakhandelaar weet je wat je koopt. Ervaar het vakmanschap en de service van onze mensen. Je komt natuurlijk vanuit Den Bosch naar Vlijmen met de juiste vragen. In een gemoedelijke en vriendelijke sfeer geven we graag eerlijke antwoorden en degelijk advies. Dankzij de grote voorraad is het vaak mogelijk om snel op een nieuwe fiets te stappen. In onze fietsenwinkel nabij Den Bosch kijken we graag mee of de fiets ook voor jou gemaakt is.

Elektrische fiets / e-bike in Den Bosch

Fietsen op een elektrische of e-bike is allang geen uitzondering meer. De omgeving van de Brabantse hoofdstad is bezaaid met comfortabele fietspaden. Soms over dijkjes, soms door de bossen en dan weer om naar je werk of om naar school te gaan. Ook sportieve fietsers die graag de natuur in gaan op een mountainbike kunnen kiezen voor hybride fietsen. Dat is allang geen kwestie meer van gemakzucht; buiten zijn en met je vrienden op pad en met een goed gevoel weer thuiskomen. In de showroom staan de elektrische fietsen en e-bikes klaar voor een proefrit.

Advies, service en garantie

In de wijde omgeving van Den Bosch wordt het Van Gogh Nationaal Park ontwikkeld. Fietspaden in bosrijke omgeving en langs beken en kanalen. Parcoursen voor mountainbikes en racefietsen. Soms op eigen kracht en soms hybride. Alle ruimte om samen te fietsen met je elektrische fiets of om te speuren naar hertjes met de kinderen in de bakfiets. Te midden van dit unieke recreatieve fietsgebied is Bas van Doorn Tweewielers gevestigd. Zomer en winter 6 dagen per week geopend. Altijd monteurs paraat om te adviseren en om je fiets te repareren. Onze mensen zorgen dat je kunt blijven genieten van je fiets en dus van het gebied waar Vincent van Gogh ook zo graag verbleef.

Een fietsenmaker waar service, advies en garantie vanzelfsprekend zijn

Kiezen voor een fietsenmaker in de buurt van Den Bosch is sowieso een goede keus. Brabantse gastvrijheid en behulpzaamheid. Je kent elkaar en je vertrouwt erop dat je goed wordt geholpen. Korte lijntjes en bekende gezichten geven rust bij het zaken doen.
We nodigen alle mensen van Vlijmen, Den Bosch, Vught, Helvoirt, Heusden, Drunen, tot aan Waalwijk die op zoek zijn naar een fiets of fietsenmaker uit om eens een kop koffie bij ons in Vlijmen te komen drinken.