Stads
fietsen

Staat jouw stadsfiets er niet tussen?
Hier zie je een greep uit ons aanbod. Van onze fietsmerken leveren wij de gehele collectie. Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel voor een persoonlijk advies! Bezoek onze fietsenwinkel
Staat jouw stadsfiets er niet tussen?
Hier zie je een greep uit ons aanbod. Van onze fietsmerken leveren wij de gehele collectie. Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel voor een persoonlijk advies! Bezoek onze fietsenwinkel

Stadsfietsen en vouwfietsen voor dagelijks fietsplezier

Ben je op zoek naar een betrouwbare fiets. Een stadsfiets voor dagelijks gebruik of een toerfiets om heerlijk een dagje mee te peddelen door de mooie natuur rond en in de Loonse en Drunense Duinen?
Zie je het gemak van een vouwfiets waarmee je ’s morgens mee naar de trein kunt rijden en daarna doorfietsen naar je werkplek in de stad? Of is sportief fietsen op eigen kracht toch meer jouw ding? Het is dan wel comfortabel als die fiets op maat is. Ook wij vinden veiligheid zoals verlichting en remmen voornaam. Wij staan klaar voor persoonlijk advies bij het kopen van een stadsfiets of vouwfiets.

Een selectie van onze stadsfietsen en vouwfietsen

Een stadsfiets, toerfiets of vouwfiets die perfect bij jou past? Vrijwel alle fietsen zijn in een hybride versie verkrijgbaar. We geven je graag persoonlijk advies, service en garantie. Bekijk hier een selectie van onze stadsfietsen en vouwfietsen of kom naar de winkel.

Een selectie van onze stadsfietsen en vouwfietsen

Waar moet je op letten bij het kopen van een stadsfiets?

Er is volop ontwikkeling op het gebied van stadsfietsen. De meeste mensen willen een stadsfiets kopen die past als een jas. Een vriend of vriendin om elke dag mee op pad te gaan. Er zijn verrassend veel soorten en modellen stadsfietsen te koop. Laat je verbeelding prikkelen in onze fraaie showroom. Kijk rustig alleen rond en wil je uitleg dan staan we klaar met advies zodat je de perfect bij jou passende stadsfiets kunt kopen. We helpen je dankzij onze kennis en ervaring altijd in het zadel.

De juiste dames of heren toerfiets

De juiste dames of heren toerfiets

Bij iedere fietser hoort een passende fiets. Een stadsfiets om boodschappen mee te doen of een robuuste toerfiets om mee op vakantie te gaan? Een toerfiets met of zonder trapondersteuning. Je koopt een dames of heren toerfiets immers voor een bepaald gebruik. Fietsen heeft de toekomst in de wereld van mobiliteit en duurzaamheid. Het is jouw fiets! Bij het maken van die keuze helpen we je graag. De medewerkers van Bas van Doorn Tweewielers kunnen dat. Zij hebben ervaring met het zorgen dat fiets en fietser bij elkaar passen.

Vouwfiets kopen? Laat je goed adviseren

Een vouwfiets moet makkelijk hanteerbaar zijn. Je moet ermee in het openbaar kunnen stappen. Je moet vaak door een menigte van mensen vooruit zien te komen. Je hebt ook vouwfietsen met trapondersteuning. Kom kijken in onze fietsenwinkel. En heb je een speciaal model op het oog. Bij ons kun je de vouwfiets kopen die jij op het oog hebt.

Een fiets die voor jou klaarstaat

Altijd kunnen vertrouwen op je fiets. Dat is belangrijk. Zorg dat je fiets tip-top in orde is. Verlichting? Check!; Reflectoren? Check!; Remmen? Check!; Banden op spanning? Check! Regelmatig even langs bij de fietsenmakers van Bas van Doorn Tweewielers in Vlijmen. Safety first!

Een fiets die voor jou klaarstaat

Een betrouwbare fietsenwinkel in de buurt

Kiezen voor een fietsenwinkel in de buurt is sowieso een goede keus. Je kent elkaar en je vertrouwt erop dat je goed wordt geholpen. Korte lijntjes en bekende gezichten geven rust bij het zaken doen.
We nodigen alle mensen van Vlijmen, Den Bosch, Vught, Helvoirt, Heusden, Drunen, tot aan Waalwijk die op zoek zijn naar fiets uit om eens een kop koffie bij ons in Vlijmen te komen drinken.