Fietsenwinkel en fietsenmaker in Vlijmen

We kennen allemaal het gemak van een fietsenwinkel in de buurt. Een zaak waar handige fietsenmakers werken.

Fietsenwinkel en fietsenmaker in Vlijmen

En die vakkundig te woord staan als je je fietsgenot wilt verbeteren.
Vlijmen behoort tot de gemeente Heusden. Een fietsomgeving bij uitstek. Bosrijk, waterrijk en monumentaal. Geen woord dat er veel gefietst wordt in deze streek. In de buurt van de Brabantse hoofdstad Den Bosch en bij de ‘hoofdstad’ van de Langstraat: Waalwijk. De dorpen Loon op Zand, Kaatsheuvel (Efteling) en Drunen (Drunense Duinen) op fietsafstand.

De fietsenwinkel om de hoek: Vlijmen

Bij de fietsenwinkel van Bas van Doorn Tweewielers in Vlijmen is ruime gratis parkeergelegenheid. Binnen staat de koffie altijd klaar en nemen de verkopers tijd om te tonen zien wat de actuele fietsenwereld te bieden heeft. Van elektrische fiets tot leuke kinderfiets. In onze fietsenzaak in Vlijmen staan vele modellen van kwaliteitsmerken in de showroom. Als dealer van 10 A-merken is de keuze groot. Waar ben je naar op zoek? Een elektrische fiets of e-bike, een racefiets, een mountainbike, een kinderfiets, een hippe bakfiets …. Fietsen op eigen kracht of toch graag hybride met dat duwtje van de trapondersteuning. We zijn een fietsenwinkel in Vlijmen die staat voor kwaliteit. Het Burgemeester van Houtplein trekt al tientallen jaren fietsers naar Vlijmen. Laat je door de informatie op deze website alvast inspireren. We tonen hier slechts een selectie. We zijn immers geen webshop. Bij de vakhandelaar in Vlijmen weet je wat je koopt. Soms kan dat ook een tweedehands fiets zijn.

De fietsenmakers van Vlijmen en omstreken

Onze fietsenmakers houden van sleutelen. En sleutelen aan een moderne fiets is niet meer hannesen met een dopsleutel of een bahco. Overal hangen monitoren. Ze zijn de rechterhanden van de fietstechnici. In een oogopslag zien ze wat er mankeert aan je fiets en ook of het benodigde onderdeel nog in het magazijn ligt. Dat is meestal wel het geval. Dan is de reparatie vervolgens snel uitgevoerd. In de moderne werkplaats in Vlijmen zorgen onze fietsenmakers ervoor dat je letterlijk weer snel op kunt stappen.

Advies, service en garantie

Rondom Vlijmen wordt het Van Gogh Nationaal Park ontwikkeld. Fietspaden in een bosrijke omgeving en langs beken en kanalen. Parcoursen voor mountainbikes en racefietsen. Alle ruimte om samen te genieten met je elektrische fiets of om te speuren naar hertjes met de kinderen in de bakfiets. Te midden van dit unieke recreatieve fietsgebied is de fietsenzaak Bas van Doorn Tweewielers gevestigd. Zomer en winter 6 dagen per week geopend. Altijd fietsenmakers paraat om te adviseren en om je fiets te repareren. Onze mensen zorgen dat je kunt blijven genieten van je fiets en dus van het gebied waar Vincent van Gogh ook zo graag verbleef.

Kom praten met de fietsenmakers

Kiezen voor een fietsenwinkel in eigen dorp is sowieso een goede keus. Brabantse gastvrijheid en behulpzaamheid. Je kent elkaar en je vertrouwt erop dat je goed wordt geholpen. Korte lijntjes en bekende gezichten geven rust bij het zaken doen. Kies voor de fietsenmakers die jou willen kennen.
We nodigen alle mensen van Waalwijk, Vlijmen, Helvoirt, Heusden, Drunen, tot aan Vught en Den Bosch die op zoek zijn naar fiets uit om eens een kop koffie bij ons in Vlijmen te komen drinken.