Fietsenwinkel en fietsenmaker in de regio Waalwijk

Vlijmen ligt op fietsafstand van de ‘hoofdstad’ van de Langstraat: Waalwijk.

Fietsenwinkel en fietsenmaker in de regio Waalwijk

Allemaal in de buurt van dorpen als Loon op Zand, Kaatsheuvel (Efteling), het havenstadje Heusden en Drunen (Drunense Duinen). Bij Bas van Doorn Tweewielers is ruime gratis parkeergelegenheid en binnen staat de koffie altijd klaar. Neem de tijd om te zien wat de actuele fietsenwereld te bieden heeft. Van elektrische fiets tot leuke kinderfiets. Bij ons staan vele modellen van kwaliteitsmerken te shinen in de showroom. Als dealer van 10 A-merken is de keuze groot. Een fietsenwinkel die zich op meerdere punten onderscheidt van de doorsnee tweewielerzaak.

De fietsenwinkel voor Waalwijk en omgeving

De streek rondom Waalwijk is voor fietsers een aantrekkelijk gebied. Uit alle streken van het land komen fietsers het Nationaal Park Van Gogh en de Langstraat verkennen. Met een fietsenwinkel in de buurt is dat fietsgenot alleen maar groter. Zeker als je erop kunt vertrouwen dat je op een reparatie meestal gewoon kunt wachten.
En ben je toe aan een nieuwe stadsfiets of sportfiets dan is het fijn als je meteen die fiets kunt uitproberen. Bij Bas van Doorn Tweewielers is ruime gratis parkeergelegenheid. Binnen staat de koffie altijd klaar en nemen de verkopers tijd om te tonen zien wat de actuele fietsenwereld te bieden heeft. Van elektrische fiets tot leuke kinderfiets. In onze fietsenzaak vlakbij Waalwijk staan vele modellen van kwaliteitsmerken in de showroom. Als dealer van 10 A-merken is de keuze groot. Mensen uit Waalwijk weten de weg naar deze exclusieve fietsenwinkel steeds vaker te vinden.

De fietsenmaker in Waalwijk die zorgt dat je weer de weg op kunt

In de moderne werkplaats zorgen onze fietsenmakers ervoor dat je letterlijk weer snel op kunt stappen in Waalwijk en de prachtige omgeving.
Waar ben je naar op zoek? Een elektrische fiets of e-bike, een racefiets, een mountainbike, een kinderfiets, een hippe bakfiets …. Fietsen op eigen kracht of toch graag hybride met dat duwtje van de trapondersteuning. Het Burgemeester van Houtplein trekt al tientallen jaren fietsers uit de dorpen rondom Waalwijk. Laat je door de informatie op deze website alvast inspireren. We tonen hier slechts een selectie. We zijn immers geen webshop. Bij de vakhandelaar weet je wat je koopt. Soms kan dat ook een tweedehands fiets zijn. We zijn een fietsenmaker voor Waalwijk en omstreken die staat voor kwaliteit.

Elektrische fiets / e-bike kopen in Waalwijk

Waalwijk: fietsparadijs bij uitstek. Fietsen op een elektrische of e-bike maakt de Langstraat verkennen tot een genot. De omgeving van Waalwijk is bezaaid met comfortabele fietspaden. Soms over dijkjes, soms door de bossen en dan weer om naar je werk of om naar school te gaan. Sportieve fietsers die graag de natuur in gaan op een mountainbike kunnen kiezen voor hybride fietsen. Dat is allang geen kwestie meer van gemakzucht; buiten zijn en met je vrienden op pad en met een goed gevoel weer thuiskomen in Waalwijk. In de showroom staan de elektrische fietsen en e-bikes klaar voor een proefrit.

Regio Waalwijk: fietsparadijs bij uitstek

Waar ben je naar op zoek? Een elektrische fiets of e-bike, een racefiets, een mountainbike, een kinderfiets, een hippe bakfiets …. Fietsen op eigen kracht of toch graag hybride met dat duwtje van de trapondersteuning.
We zijn een kwaliteitswinkel in de regio Waalwijk. Laat je door de informatie op deze website alvast inspireren. We tonen hier slechts een selectie. We zijn immers geen webshop. Bij de vakhandelaar weet je wat je koopt. Je komt natuurlijk vanuit Waalwijk naar Vlijmen met de juiste vragen. In een gemoedelijke en vriendelijke sfeer geven we graag eerlijke antwoorden en degelijk advies. Dankzij de grote voorraad is het vaak mogelijk om snel op een nieuwe fiets te stappen. Wij kijken graag mee of de fiets ook voor jou gemaakt is. Probeer een van de comfortabele elektrische fietsen en e-bikes. Soms kan dat ook een tweedehands fiets zijn. Met elektrisch fietsen komt de natuurlijke omgeving nog dichter bij. Een elektrische fiets om lekker rond te toeren of een hybride mountainbike om jezelf eens lekker uit te leven.

Advies, service en garantie

In de wijde omgeving van Waalwijk, Loon op Zand en Drunen wordt het Van Gogh Nationaal Park ontwikkeld. Fietspaden in een bosrijke omgeving en langs beken en kanalen. Parcoursen voor mountainbikes en racefietsen. Alle ruimte om samen te genieten met je elektrische fiets of om te speuren naar hertjes met de kinderen in de bakfiets. Te midden van dit unieke recreatieve fietsgebied is Bas van Doorn Tweewielers gevestigd. Zomer en winter 6 dagen per week geopend. Altijd monteurs paraat om te adviseren en om je fiets te repareren. Onze mensen zorgen dat je kunt blijven genieten van je fiets en dus van het gebied waar Vincent van Gogh ook zo graag verbleef.

Waar service, advies en garantie vanzelfsprekend zijn

Kiezen voor een fietsenwinkel in de buurt van Waalwijk, in de ondernemende Langstraat, is sowieso een goede keus. Brabantse gastvrijheid en behulpzaamheid. Je kent elkaar en je vertrouwt erop dat je goed wordt geholpen. Korte lijntjes en bekende gezichten geven rust bij het zaken doen.
We nodigen alle mensen, die op zoek zijn naar een fiets, van Waalwijk, Vlijmen, Helvoirt, Heusden, Drunen, tot aan Vught en Den Bosch uit om eens een kop koffie bij ons in Vlijmen te komen drinken.