Onze fietsen

Op zoek naar de fiets waarmee je de werkdag snel achter je laat of waar je graag op stapt voor een ontspannen rit? Een proefrit is dé manier om daarachter te komen. Bij Bas van Doorn kun je naar hartenlust alle soorten fietsen proberen.

De fietsenwinkel van Bas van Doorn Tweewielers

De fietsenwinkel van Bas van Doorn Tweewielers

In onze fietsenwinkel in Vlijmen zijn heel veel fietsen op voorraad. Als topdealer in de buurt kun je kiezen uit vele kwaliteitsmerken. Ze staan klaar voor een proefritje. Je hebt fietsen in vele maten en soorten. We helpen je graag bij de afweging van je keuze. Onze verkopers hebben veel ervaring en hebben zelf een passie voor fietsen. Na de aankoop moet je ook kunnen vertrouwen op garantie en onderhoud. Ons assortiment betreft een groot aanbod kwaliteitsfietsen. We zijn dealer van maar liefst 10 A-merken. In de showroom zijn de meeste modellen aanwezig. De fiets die het best bij jou past kan snel worden geleverd. Kies alleen een fiets die naadloos bij jou past. Kom naar de fietsenwinkel in Vlijmen en laat je informeren over de mogelijkheden.

De fietsenwinkel Bas van Doorn voor persoonlijk advies, service en garantie

De fietsenwinkel Bas van Doorn voor persoonlijk advies, service en garantie In onze fietsenwinkel staan we klaar voor een deskundig en persoonlijk advies. We gaan op zoek naar een fiets die past bij jouw lichaam, bij jouw persoon, bij jouw kind, bij jouw situatie en bij jouw portemonnee. En vind je meteen de fiets die je zocht, dan kunnen we die meestal morgen bij je afleveren. Ook als het gaat om een inruilfiets leggen we de lat hoog. Wat ons betreft gaat een fiets pas het fietspad op als deze het ‘Bas-van-Doorn-Tweewielers-keurmerk’ verdient. Een stadsfiets, een e-bike, een racefiets, een mountainbike, een kinderfiets of een bakfiets. In onze fietsenwinkel staan de fietsen klaar voor een proefrit.

De fietsenwinkel Bas van Doorn voor persoonlijk advies, service en garantie
Kom kijken bij de vakhandelaar

Kom kijken bij de vakhandelaar

Vergeet de online fietsaanbieders. Stel je voor: mooi weer, vrije tijd en dan weken wachten voor je fiets weer terug is. De meerwaarde van een fietsenzaak in de buurt is niet te onderschatten. Bij de fietsenwinkel van Bas van Doorn Tweewielers staan kwaliteit en service altijd bovenaan. Fietsen doe je samen met Bas van Doorn. Een goede fiets kost geld. Met goed advies, service en degelijk onderhoud kun je ook veel besparen. Vooral ongemak. De fietsenmakers van Bas van Doorn Tweewielers zorgen dat je blijft fietsen met plezier en zonder zorgen. In onze smaakvolle en goed verlichte showroom staan alle soorten fietsen. Van bescheiden prijsjes tot aan het exclusievere segment. We staan achter alle fietsen en zien alle klanten graag tevreden onze fietsenwinkel uitfietsen.

Een complete fietsenwinkel in de buurt

Nu steeds meer mensen de fiets verkiezen boven de auto of het openbaar vervoer is er ook meer aandacht voor accessoires. Zo ook bij Bas van Doorn, de complete fietsenwinkel bij jou in de buurt. Kies voor veiligheid en zet een helm op. Neem een accu met wat extra power. Dan blijf je fietsen. Zorg dat je gezien wordt met goede verlichting. In Nederland wil het ook wel eens regenen. Regenkleding om goed thuis te komen. En sportieve kleding om je ‘winnaarsgevoel’ te verhogen.
Een degelijke fietsendrager op de trekhaak maakt het mogelijk dat je ook andere delen van Nederland of Europa kunt ontdekken.
Onze medewerkers geven graag advies. Laat je in onze fietsenwinkel in de buurt op ideeën brengen.

Een complete fietsenwinkel in de buurt

Het begint met kennis maken

Kiezen voor een fietsenwinkel is sowieso een goede keus. Je kent elkaar en je vertrouwt erop dat je goed wordt geholpen. Korte lijntjes en bekende gezichten geven rust bij het zaken doen.
We nodigen alle mensen van Vlijmen, Den Bosch, Vught, Helvoirt, Heusden, Drunen, Loon op Zand tot aan Waalwijk die op zoek zijn naar een fiets uit om eens een kop koffie bij ons in Vlijmen te komen drinken.